Blog o půjčkách a naší společnosti

Vážení zákazníci,

v této sekci našich stránek Vám připravujeme krátké textové příspěvky o fungování naší společnosti. Naleznete zde však i krátká pojednání o půjčkách, aktuálních finančních tématech apod.

01. 09. 2014

Půjčka před výplatou ? Je tu pro Vás

Co dělat, když se na vás hrnou účty, ale finance na ně nejsou? - SimplePůjčka

Většina z nás se někdy dostala do prekérní situaci, kdy řešila nedostatek financí. Možná byste se divili, ale až každý třetí Čech ji řeší prakticky každý měsíc. Taková situace však může kdykoliv potkat i vás, ačkoliv bychom vám to nepřáli. Ptáte se, jak vyřešit krátkodobý finanční výpadek? Poradíme vám, jak na to.

Daná situace je určitě každému dobře známá. Jednoduše přijde v daném měsíci tolik složenek či faktur, že není jednoduché je všechny zaplatit. Modelový příklad vypadá nějak takto: Nový měsíc teprve začal, ale vy již musíte brát ohled na pravidelné výdaje – elektřina, plyn, nájem, pohonné hmoty, případně hromadná doprava, jídlo, internet, telefon apod. Pak přichází na řadu nepravidelné výdaje, o kterých jste nevěděli, nebo na ně jednoduše zapomněli. Přijde vám domů složenka na zaplacení pojistky za auto. Sama osobě není zrovna v malé výši. Jenže co čert nechtěl, přišla vám další složenka za pojistku garáže, jelikož jste je vyřizovali najednou, a blíží se i datum, kdy máte zasílat měsíční částku na důchodové spoření. Výplata vám ale nestačí. Co teď?

Půjčka do výplaty – jednoduché a rychlé řešení

Ze všeho nejvíce doporučujeme zachovat klid. Každá situace, i v podobě finanční tísně, se dá řešit. A to jednoduše a rychle. Spočtěte si veškeré výdaje, které vás v daném měsíci čekají. Případně i v tom dalším, ať danou situaci nemusíte řešit znovu. Poté je pak zapotřebí zjistit, kolik vám na zaplacení účtů chybí. Pak se už jen obraťte na naší společnost Simple Money Service. Daný zbytek vám jednoduše půjčíme.

 

Naše půjčka před výplatou se poskytuje právě na takové případy, kterými si prochází řada českých domácností každý měsíc. Přitom pouze stačí zažádat nás o pomoc. Přes náš online formulář si zvolíte výši rychlé půjčky, následně i dobu splácení a automaticky se vám vypočte výše splátky. Jakmile svou žádost odešlete, bude schválena během několika minut. Peníze pak máte na účet hned druhý den. To vše bez registru dlužníků a ručitele. 




Další články z blogu:

19. 09. 2014 | Češi mají malé úspory
01. 09. 2014 | Půjčka před výplatou ? Je tu pro Vás
03. 08. 2014 | Nové Internetové stránky Simplepůjčky


Požádejte o půjčku

Kolik si chcete půjčit? 2000 Kč

Můžete si půjčit 1 000 Kč až 10 000 Kč.

1000 Kč si můžete půjčit až při další půjčce


Na jak dlouho? 30 dnů

Kolik si chcete půjčit

Peníze na účtě: ZÍTRA

Půjčka: 2000 Kč

Poplatek: 560 Kč

Celkem vrátíte: 2560 Kč